Eerstvolgende activiteit:
Buurtmarkt 7 oktober 2023

Prikkel je zintuigen en kom langs op de buurtmarkt! 

Wat kunt u verwachten?

 

Op zaterdag 7 oktober is er een boerenmarkt georganiseerd, met diverse (lokale) producten, zaden, stekken, knollen en bollen, gezelligheid en ontmoeting. 

Er zijn (natuur)producten te zien, ruiken, voelen en proeven. zoals soepen, jams, honing, fruit(sappen), patat, uien, mais(popcorn), en nog veel meer. 

In de herfst kunnen we stekken en zaden verzamelen. Tijdens de buurtmarkt is er een ruilbeurs. Er is voor iedereen de mogelijkheid om overtollige planten/ zaden aan te bieden en op zoek te gaan naar wat u graag zou willen aanvullen. (Spelregels : geen schimmel erop, verpakt, naam er op)

Er zijn al veel veelbelovende samenwerkingen aan de gang. Zo wil de modelbouwvereniging een show verzorgen met bestuurbare schepen op het water. Ook is er een natuurfotograaf die zijn mooie opnames op canvasdoeken verkoopt. Daarnaast is zijn zelfgemaakte natuurkalender ook verkrijgbaar.
Op de boerderij ziet u windmolentjes draaien. Op 7 oktober is de werkgroep aanwezig. Bij hen ziet en hoort u hoe men deze molentjes in elkaar zet.
Er is weer van alles te zien rond de verwerking van schapenwol. En ook is er een dame die van alles kan laten zien en vertellen over de kweek van wormen. Onder de grond gebeurt er misschien wel net zoveel als boven de grond.

Ook zijn er mensen voor de vrijmarkt. Allerlei spullen worden aangeboden voor een (tweede) kans. 

Natuurlijk is er ook gedacht aan een hapje en drankje: warme en koude dranken, koek en snacks en zelfs ter plekke gemaakte culturele wraps!

Voor de kinderen zijn er ook activiteiten. Zo is er een grabbelton met leuke kadootjes!

 

Kortom, te veel om op te noemen. Kom gezellig langs en beleef het buitenleven !

 

Heeft u ook een interessante hobby of leuke spulletjes? Of denkt u , daar wil ik aan meedoen?
Neem dan contact met ons op.

 

Tot ziens op 7 oktober!

 

 

Agenda


  • 07 oktober 2023
    Buurtmarkt herfst: oogsten uit de natuur
  • 13 januari 2024 Nieuwjaarsontmoeting & gezelligheid
  • 30 maart 2024
    Jong leven: lammetjes aaien
  • 11 mei 2024
    Schapenscheren

Klik hier voor meer informatie over de schapen!

Maak jouw eigen website met JouwWeb